ADIYAMAN / BESNİ - Besni Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Din Öğretimi  Genel Müdürlüğümüzün Evin Okula Yakınlaşması ve Değişen Anne Baba Rolleri Projesi kapsamında okulumuzda velilierimize Öğretmen Öğrenci Veli İlişkisi ve Madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklarla mücadele ile ilgili Okul Müdürümüz Hasan Tosun tarafındanseminer verildi.Seminer sonucunda velilerimize katılım belgesi verildi.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün Evin Okula Yakınlaşması ve  Değişen Anne Baba Rolleri Projesi Kapsamında Öğrenci velilerimize  Gençlik Dönemi ve Sorunları , Televizyon,cep telefonu,internet,siber güvenlik ve sosyal medya(fırsatlar ve tehditler) konusunda okulumuz rehber öğretmeni Haci Özger ve İngilizce öğretmenimiz Veysel Keleş tarafından seminer verildi.Seminer sonucunda velilerimize sosyal etkinlik belgesi verildi.

Kas

Okulumuz örnek öncü şahsiyetler kulübü öğrencilerimize hasta ziyaretlerinden dolayı sosyal etkinlik katılım belgesi verildi.

Kas

Okulumuz Meslek Dersi Öğretmenimiz Ömer Korkmaz  değerler  konusunda ebaya materyal hazırlayıp  öğrencilerimize bunu paylaşmıştır.

Kas

Okulumuz meslek dersleri öğretmenleri  mesleki kabiyeti olan  kendisini geliştirmek isteyen  öğrencilerimize rehberlik yapmaktadırlar.

Kas

Kalite Takip Sistemi Danışma Kurulumuz  2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı öğrencilerin okula uyum,aidiyet, devam-devamsızlık ,disiplin ve başarı,ödül-ceza, sınıf tekrarı,okul terki ve disiplin durumlarını  değerlendirip    ve bir rapor haline getirilmiştir.

Kas

Okulumuz  Örnek Öncü Şahsiyetler Kulübü öğretmenlerimiz  ve  öğrencilerimiz  toplum hizmeti çalışmaları kapsamında Besni Devlet Hastanesindeki  hastaları ziyaret etmişlerdir.

Kas

Okulumuz Beden Eğitimi  Öğretmeni  Ömer Aydın   Sağlıklı Beslenme ve  Öğrenci  Sağlığını korumaya yönelik seminer verdi.

Kas

Okulumuzda 2017/2018 Eğitim Öğretim Yılı için Kalite Takip Sistemi  Danışma Kurulu Oluşturuldu.

Kas

Mesleki Tatbikat Kulübümüzün düzenlemiş olduğu Ezan okuma ve ilahi yarışmasında kazananlar belli oldu. Ezan okumada Beytullah Topal birinci olurken, ilahi yarışmasında Selami Can birinci oldu.

Kas

Pansiyonumuzda kalan öğrenci velilerimizle bir toplantı gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz bahçesinde yapılan çevre düzenlemesi çalışmaları ile spor alanlarımız yeni görünümüne kavuştu.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü anma etkinliği düzenlendi.

Ekm

Aşure günü etkinliği okulumuzda yapıldı. Katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

Besni Belediyesi tarafından okulumuz bahçesi asfaltlandı. Kendilerine teşekkür ediyoruz.