ADIYAMAN / BESNİ - Besni Anadolu İmam Hatip Lisesi

Tem

Okulumuz bünyesinde bölge öğrencilerimizin ümiversite tercihlerinde daha isabetli tercihler yapabilmesini sağlamak amacıyla üniversite Tercih Büromuz açılmıştır. Tüm veli ve öğrencilerimizi okulumuza bekliyoruz.

Tem

Okul bünyemizde Ortaokul kadememiz açılmıştır. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı için velilerimizi ve öğrencilerimizi okulumuza bekliyoruz.

Mrt

2017 yılı 48. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Öğrencilerimiz Sosyoloji Alanında Bölge finallerine kalmıştır.

Şbt

Erdemli ve başarılı birey kapsamında muhasebe uzmanı Osman Turak bey tarafından 12. sınıf öğrencilerimize mesleki tanıtım semineri verildi.

Şbt

12. Sınıf öğrencilerimiz için düzenlenen veli toplantımız yapıldı.

Ara

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü “Gelecek Ellerinde Projesi”nin kapanış töreni düzenlendi. Adıyaman’da özel bir salonda gerçekleştirilen proje kapanış törenine protokol üyelerinin yanı sıra 400’e yakın öğretmenlerle birlikte okulumuzu temsilen aramıza yeni katılan öğretmenlerimiz de katıldı. Proje kapsamında 400 öğretmene Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından terör örgütleriyle ilgili bilgilendirme semineri verildi. Seminere katılan öğretmenlerin katılımı ile kapanış töreni düzenlendi.

Besni Anadolu İmam Hatip Lisesi tanıtım broşürü

May

Okulumuzda yapılan Bahar şenliği İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar ve okul müdürlerinin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlanmıştır.

12.Sınıflarımızla kahvaltı yapıldı.

May

Öğretmenler arası Bocce Turnuvası şampiyonu Matematik Öğretmeni Ömer Faruk Ayaz  ve Felsefe Grubu öğretmeni Abdurrahman Karcı ikilisi olmuştur.

May

Okulumuz 11. sınıflarına veli toplantısı yapılmıştır.Velilerimize katılımlarından dolayı idare ve öğretmenler olarak teşekkür ederiz.