ADIYAMAN / BESNİ - Besni Anadolu İmam Hatip Lisesi

MESLEKİ TANITIM SEMİNERİ

Erdemli ve başarılı birey kapsamında muhasebe uzmanı Osman Turak bey tarafından 12. sınıf öğrencilerimize mesleki tanıtım semineri verildi.

12. Sınıf öğrencilerine mesleki eğitim semineri düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak muhasebe uzmanı Osman Turak bey katıldı.

Üniversiteye hazırlanan ve henüz hangi mesleği seçeceğine karar verememiş olan öğrencilerin meslekler hakkında bilgi sahibi olması için düzenlenen seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Konuşmacılar meslekleri ve uzmanlık alanları hakkında öğrencilere bilgiler verdikten sonra öğrenciler merak ettikleri konularda kendilerine sorular sorarak, bilgiler aldılar. Öğrencilerden gelen sorular üzerine mesleklerinin avantaj ve dezavantajlarını anlatan konuşmacılar öğrencilere yapabileceğinize inanın, başaramayacağınız hissine kapılmadan, kararınız hangi meslek olursa olsun emek verin ve çalışın diyerek altın tavsiyelerde bulundular.

Yayın: 16.02.2017 - Güncelleme: 16.02.2017 13:41 - Görüntülenme: 103